Så er vi snart 1/4-del inde i 2017, og allerede det synes jeg virker helt vildt. Det er som om at de første par måneder bare er fløjet afsted i fuld fart.

Men jeg har fået 2 nye hobbyer som jeg gerne vil dele med jer:

Spilleautomater

Jeg havde aldrig troet at jeg ville være typen til at spille online casino, men efter at jeg fik nogle gratis forsøg er jeg simpelthen blevet hooked på de mange sjove spilleautomater som findes. Jeg spiller ikke hver aften, men måske et par gange om ugen. Det er ikke noget jeg bruger hele aftenen på, men jeg synes at det er meget sjovt lige at sidde en halv times tid med ipad’en og en kop te om aftenen. Mine yndlings-spilleautomater er dem som er lavet med figurer fra film, men der er så mange forskellige og jeg kan godt lide at skifte tit.

Jeg har ikke vundet sådan mange penge endnu, men jeg har heller ikke sat mere end par hundrede kroner ind og det synes jeg er fint for det sjov jeg har fået ud af det, og så er der jo altid muligheden for at vinde den store gevinst…

Løb

Jeg er også begyndt at løbe her i 17, og det har ellers været lidt af en kamp af komme i gang. Jeg synes jeg har prøvet i flere år hvor jeg har haft ønsket men uden at det så sådan rigtig er blevet til noget, men så læste jeg Femina som jeg altid plejer og så faldt jeg over denne løbeplan og jeg syntes at det virkede rigtig godt så nu er jeg altså gået i gang med at træne mig op.

I første omgang er målet at kunne løbe 5 km., men det kunne da være rigtig fedt at kunne løbe 10 på et tidspunkt, men nok ikke lige nu. Men det bliver heldigvis nemmere og nemmere, i februar var det rigtig mørkt og koldt, men her i marts er det blevet både lysere og varmere og jeg glæder mig rigtig meget til at kunne løbe her til foråret når det for alvor begynder at blive varmt.

Hvad er du blevet glad for i 2017?