Sko er en stor del af et outfit. Selvom det måske ikke er den første del, som man tænker på, så sender de ligeså klart et signal, som resten af beklædningen.

Og netop derfor er der da god grund til faktisk at vælge et par sko, som kan være med til at fuldende dit outfit. Men hjemmesider såsom Pashion har ofte et helt enormt udvalg, og selv hvis du viste præcis hvad for et outfit, som du skulle have på, så ville din søgning blive alt for lang.

Løsningen? At læse de nedenstående 3 råd, så du lettere end nogensinde før kan matche sko til tøj og få den perfekte kombination!

Husk at matche farverne

Noget af det allerførste, som du skal huske det er, hvilke farver, som dit outfit har, kontra hvilke farver, som din sko har.

Og her er der rig mulighed for at matche på spændende måder. En af de sjoveste er ved at tage et sæt tøj i flere farver og så vælge sko, som markerer én af disse farver. Så kan du nærmest selv bestemme, hvad den dominerende farve er.

Samtidig kan det også være godt at tage nogle lidt vildere sko i en sjovere farve, hvis du har et outfit på, som ikke er så dynamisk og farverigt. Så er det skoene, som er med til at få det hele til at poppe lidt og føles mere livligt.

Selvfølgelig er der også muligheden for sort, grå eller brun, som er de ”professionelle farver”. Ikke altid de mest interessante, men de giver en aura af cool og professionalisme over sættet!

Tænk over hælen

Alt efter, hvad dit outfit er, så kan der være meget at vinde på den hæl, som skoen har. For eksempel er stiletter fantastiske til at få benene til at se længere ud – dette kan du allerede fremhæve med et pencil skirt eller tætsiddende jeans.

Du skal også tænke over, hvor meget fri hud, der skal være. Hvis du ikke har de længste ben, så vil sko med megen rem i toppen få benene til at se endnu kortere ud.

Til sidst bør det nævnes, at et par gode hæle virkelig lidt som et par pæne sko til mænd – de gør selv et afslappet outfit til noget, som man kan have på til festen.

En smule dekoration gør meget ved dit outfit

For at tage et sæt tøj fra pænt til spændende og sjovt, så skal det ikke være meget mere dekorativt end normalt.

Og det kan du gøre med nærmest hver eneste sko. Uanset om det er nogle sneakers, et par højhælede sko eller måske nogle ballerinaer, så er der masser af muligheder for at finde par, som er lidt ekstra og sjove detaljer.

Netop dette faktum kan faktisk tage ethvert outfit fra afslappet til lidt sjovere og mere festligt. Der er rig mulighed for at give lidt ekstra jazz til dit outfit og dermed også bruge det til de mere vilde oplevelser.