Skal du købe en gave til din kone eller din kæreste? Og er du bare helt på bar bund? Så er der ingen grund til at fortvivle. Vi giver dig her en guide til, hvordan du kan finde den helt rigtige gave til hende. Det er lige meget, om hun er voksen eller er teenager. Med vores guide bliver det nemt for dig at finde den rigtige gave.

Først og fremmest sætter kvinder jo pris på, at du har tænkt over den gave, som du skal give til dem. Det kan være noget så banalt, at du har tænkt over, at de jo godt kan lide chokolade. Hvis det er en større gave, er det selvfølgelig en god ide, at du lægger nogle flere tanker i den. Der kan du næppe slippe af sted med at komme med en chokoladeæske og sige, at hun godt kan lide chokolade. Der skal du for eksempel give hende et gavekort til et kursus, så hun kan lære at lave chokolade selv. Få mere inspiration til en personlig gave til hende her.

1. Gavekort til brunch

Din kærest vil altid blive glad for en gave, hvor I skal lave noget sammen. Det kan være, at du har planlagt, at I skal ud at spise, at I skal i teatret, til koncert eller lignende. Det er en god ide at give et gavekort, så du er sikker på, at hun kan, den dag du har i tankerne. Det kan være et gavekort til en brunch, hvor I laver noget hyggeligt sammen bagefter. Det kan også være, at du inviterer hende med på hendes yndlingsrestaurant og i teatret bagefter. Det kan lyde banalt, men i en stresset hverdag hvor I måske ikke har så meget tid til hinanden, er det en rigtig god ide.

2. Smykker

Du kan også gå i den helt anden grøft og finde en gave, der kun er til hende. Det kan for eksempel være et smykke. Langt de fleste kvinder kan ikke få for mange smykker. Nogle kvinder har en særlig type af smykker, som de foretrækker at gå med. Det kan være ørenringe eller halskæder. Det kan også være, at din kæreste godt kan lide at gå med alle former for smykker. Det er en god ide, at du kigger lidt i hendes smykkeskrin og prøver at finde ud af, hvilke smykkemærker hun foretrækker.

3. Den vilde gave

Det kan også være, at du gerne vil give dine kæreste en oplevelse, der er noget helt udover det sædvanlige. Så kan du for eksempel give hende et gavekort til en bodyflight eller til bridgewalking. Med bodyflight lægger man sig over en meget kraftig luftstrøm. Den holder en oppe, så man kommer til at svæve i luften. En bridgewalk er, hvor man går hen over kablerne på en bro. Det kan for eksempel være Lillebæltsbroen. Når du køber en vil gave, er det en god ide, at du tænker over, hvad din kæreste har det godt med. Er hun højdeskræk, er bridgewalking ikke en god ide. Du kan finde andre vilde gaver ved at klikke her.