Skal du snart til Mallorca, eller har du planer om at booke en ferie dertil inden længe, har vi her nogle gode tips til, hvad du bare skal opleve, mens du er på øen.

Læs også om Sri Lanka elefanter her.

Dragegrotterne

For det første kan det være en rigtig god idé at opleve Dragegrotterne, som du finder på Mallorca. Det er en af øens helt store turistattraktioner, og kommer du til øen, bør du ikke snyde dig selv for den helt utrolige oplevelse, det er at komme ned i disse drypstenshuler.

Du finder disse drypstenshuler ved Porto Cristo, en lille hyggelig havneby, hvor du også sagtens kan få et par timer til at gå, hvis du har lyst til det. Det er nemt at booke guidede ture til Dragegrotterne, og det er en helt unik oplevelse.

De smukke strande

Når du er på Mallorca, må du også huske at nyde livet på nogle af de gode strande, de har sig. Der er rigtig mange små bugter, der gemmer på de mest ikoniske sandstrande, og hvor der ofte ikke er så mange mennesker igen. Så hvis du har mod på at køre lidt efter det, kan du virkelig finde nogle skjulte perler på øen, når det kommer til strandene.

Dermed ikke sagt, at du ikke også kan få en rigtig god oplevelse på de store strande, fx den ved Alcudia. Næsten uanset hvor, langs kysten på øen, du kommer, er der gode muligheder for at finde en dejlig strand i nærheden.

Se Mallorca fra vandet

Sidst, men ikke mindst, kan vi også anbefale dig at se øen fra vandet, hvis du har lyst til det. Det er nemt at booke en tur med en af de mange både i de større turistbyer, og det er altså noget helt unikt at se øen fra den side.

Du kan selv vælge, hvor lang en sejlads du vil på. Du kan købe korte ture, men det er også muligt at købe heldagsture, hvor du bruger næsten hele dagen til søs, hvis det er noget for dig.