Er du på udkig efter din næste håndtaske eller pung, men er i tvivl om, hvilken model du skal gå efter. Så læs med her. Vi har kigget lidt på modetendenserne, og fokuserer i dette indlæg på de lækreste mindre tasker, der er på modemarkedet i dag.

Mulighed nummer 1 – Adax Clutch pung eller taske

Vi har ladet os inspirere på fashion-bloggen Modetrends.dk som har fundet nogle virkelig lækre tasker og punge fra Adax. Der er både de stilrene punge og taskerne med lang rem alt efter hvad man er til. De fås både i sort og grå, eller hvis man skal have lidt mere pang, findes de i en kraftig blå eller en postkasse rød.

Vi sender en stor anbefaling til denne populære Adax Clutch pung, hvis du leder efter en stilren og super lækker pung som de næste taske-investering.

Se flere modeller på Adax.dk

Mulighed nummer 2: Michael Kors pung

Denne model er en sikker vinder. Michael Kors populære pung slår stort set alle konkurrenterne på pris og kvalitet, mens den har en rigtig god holdbarhed. En af de gode ting ved en Michael Kors taske er, at den er fin nok til at den kan bruges til byturene, men samtidig diskret og stilet nok til hverdagsbrug i skole og arbejde.

Michael Kors taske kan købes i deres butikker samt på Zalando og mange andre steder på nettet. Selvom den er i den dyre ende, så er det et super godt køb.

Mulighed nummer 3: Armani Jeans Chevron pung

Denne pung er måske et overraskende valg på listen, da den er lavet i kunstlæder, og ikke nyder samme popularitet som de to øvrige. Ligesom Michael Kors er det en ”zip-around” taske med guldskrift, og prismæssigt ligger vi også lidt lavere en den konkurrenter på listen.

Designmæssigt er jeg ret meget oppe og køre over Chevron-modellen fra Armani Jeans. Den har et stilrent design, fede detaljer i læderen og yderst unikt udseende. Den kan ligeledes købes på Zalando eller på Danielfootwear til dem der bruger den side.

Det var en hurtig liste over tre gode løsninger til dig, der er på udkig efter en lækker på, som kan bruges til både fine byture og hverdage i skolen eller på studiet. Smid gerne jeres foretrukne model – eller eventuelt andre muligheder – i kommentarfeltet.