Når vi kvinder shopper mere end mænd, så er én af grundene, at vi har langt større udvalg. Det store udvalg giver os muligheden for at bruge vores style til virkeligt at udtrykke, hvem vi er. Desværre er den gængse mode efterhånden blevet, at sort, hvid og grå er det sikre valg, hvorfor farver også ofte er ”farligt” at prøve sig med.

Heldigvis kan vi som kvinder udtrykke vores personlighed på mange andre måder end med farverne på vores tøj! Søger du inspiration til, hvordan du kan få din personlighed til at fremstå lidt tydeligere i din stil, så er du kommet til det rette sted.

Her får du nemlig to områder, hvor nye tilføjelser kan gøre tricket for netop dig.

Find den helt rigtige sko

En af de områder af vores garderobe, hvor der altid er plads til mere, er skohylden. Selvom den i fysisk forstand allerede er proppet, så er der ikke noget, der er bedre end nye støvler, sko eller hæle.

Skoen eller støvlen er desuden også en markant del af ens stil, fordi den kan give et særligt udtryk. Desuden er det også her, det er nemmest at begynde, hvis du gerne vil prøve noget nyt og vovet.

Farvede sneakers giver et sporty udtryk. Røde ruskindsskindssko med blok hæl er perfekte til det kommende forår. Feminine laksko i klar blå er smukke til forårskjolen og læderjakken… Med andre ord er eksemplerne mange. En vovet sko kan bringe noget nyt til din style, også selvom du foretrækker sort eller gråt tøj. Har du mod på det, så se udvalget på Eshoes.dk.

Accesories er årsagen til alt godt

Okay… Måske ikke alt godt. Men man kommer som kvinde enormt langt med et bredt udvalg af accesories. Her er ikke kun tale om tilbehør som smykker og takser, men også handsker, bælter, paraplyer, mobilcovers.

Disse ekstra elementer, som nemt kan tilføjes til dagligdagens outfit, kan være guld værd, hvis du ønsker et ekstra pift af farve, uden det bliver for meget. Forestil dig blot, at selvom det regner, så kan du vade selvsikkert ned ad gaden, hvis du har en smuk paraply i en feminin farve. Det er sådanne ting, som giver ekstra udtryk.

Ligeledes kommer man langt med et kvalitetsbælte i smuk brun læder, hvis man er typen, som går med dette. Alt andet lige giver det også lidt ekstra, hvis du tør vise dine former og udnytte det look, som en bælte kan give. Klik her for inspiration til dit nye forårsbælte.

Til sidst bør du også overveje, om et sleeve til din computer og et cover til din mobiltelefon er noget for dig. For på samme måde som med de tidligere nævnte eksempler kan disse være med til at udtrykke dig, og hvem du er – uanset hvilken tøjstil du har lige den dag.

Uanset hvem du er, og hvordan du klæder dig – så frem med selvsikkerheden. Du behøver ikke have den mest farverige stil for stadig at kunne farve din personlighed.