Herunder finder du en komplet guide til, hvordan du bliver klar til fødselsdagsfest, om det er for din veninde, familie eller kæreste.

Hilsen, kjole og gave. De tre essentielle ting, når nogen skal fejres. Få helt styr på, hvor du finder inspiration til den helt rigtige kjole og en lækker gave med en hilsen, der huskes.

Få styr på det skriftlige

En gave er ikke bare en gave. Det er også et spørgsmål om, at der er lagt tanker og kærlighed i den, hvis den skal gives til en du har kær.

En ting er naturligvis indholdet – og det kommer vi til senere. Noget helt andet er indpakningen og kortet. At få sat ord på det, du gerne vil udtrykke overfor den, du skal give gaven til, er ikke noget, der kommer naturligt til alle.

Ofte ender vi med et ’Hjerteligt tillykke med dagen, håber den bliver dejlig!’. Vil du gerne sige noget mere og skrive et kort, der udtrykker lidt mere, eller bare adskiller sig fra det, de andre også skriver, kan du hente inspiration på nettet.

Her kan du finde søde og sjove ideer til hilsener, der kan skrives på kort, på Facebook eller noget helt tredje. Det giver dig en mulighed for at finde en hilsen, der udtrykker det, du gerne vil sige, men som du ikke kan finde de rigtige ord for.

Få styr på kjolen

Lige meget hvilken fest du skal til, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i det du har på. Den perfekte kjole, får dig til at udstråle afslappet selvtillid, og det er sexet!

Der er mange måder at finde en kjole på, men at finde kjolEN kan være en lidt større udfordring, især, hvis du er glad for at shoppe online. Her er det vigtigt, at du kender din egen krop og stil, så du ved, hvad du befinder dig bedst i, samt, hvad stil du ønsker at gå efter.

Er du i tvivl om, hvilken kjole, der passer bedst til din kropsform, findes der online guides, der kan hjælp dig med at afgøre, hvilken model, der passer til dine former.

Om du er til pailletter, velour eller jersey, så handler det først og fremmest om at finde en kjole, som DU føler dig smuk i!

Få styr på gaven

Lige i denne kategori, er det svært at give råd, der kan gælde for alle – både i forholde til alder, interesser, køn og relation. Du ved bedst, hvad der vækker glæde i den, du ønsker at fejre og derfor er det ofte også tanken bag, der gør den store forskel.

Skal du på den anden side til en fødselsdag eller fest hos en, du ikke har en personlig relation til, eller som du ikke kender alt for godt kan en klassisk gave med lidt kant være svær at finde. Derfor ender det ofte med blomster eller en flaske vin.

Med den tanke in mente kan du vælge at være forudseende – især hvis det drejer sig om en rund fødselsdag eller et jubilæum. En smuk vinreol til at opbevare vinen i viser, at du har initiativ og er forudseende. Læs mere her!