Hvis du leder efter et flot ur til foråret, er det en god ide at læse med her. Her får du nemlig en masse gode bud på, hvilke typer af ure du skal lede efter til dette forår.

Når du skal vælge ur til foråret og sommeren, er det en god ide at gå efter et ur, som er let og i nogle farver, der er sommerlige. Det kan for eksempel være et ur med noget blåt eller grønt i. Det skal også være et ur, der passer godt til det tøj, som du har på om sommeren. Tit vil man gå i nogle lysere farver om foråret og sommeren. Derudover skal du også være opmærksom på, at du jo i langt højere grad kommer til at gå med korte ærmer. Dit ur vil derfor også være synligt meget mere af tiden.

Læs mere på denne side, hvis du gerne vil have inspiration til et flot forårs- og sommerur.

Mange flotte sportsure at vælge imellem

En ting, der altid er en god ide at overveje, når du skal vælge et nyt ur til foråret eller sommeren, er, om det skal være et ur, som du kan bruge, når du dyrker sport. Når vejret bliver godt, vil din lyst til at komme udenfor blive meget større. Det kan derfor gøre, at du får løbet, cyklet og gået meget mere, end du normalt gør.

Hvis du gerne vil måle de fremskridt, som du gør, er det en god ide, at du køber et sportsur til det. Det kan ikke bare fortælle dig tiden, men kan også være med til at måle for eksempel den distance, du har løbet, og hvor hurtigt du har gjort det. Nogle ure kan endda også programmeres til at fortælle dig, hvor mange kalorier du har forbrændt på turen. På den måde kan du få et godt overblik over, hvor mange grillpølser og is, du kan spise om aftenen.

Ure med læder rem er in

Hvis du ikke er på udkig efter et sportsur, er det en god ide, at du overvejer et ur med læder urrem. Læder er et flot, naturligt materiale, der passer godt til et sommerur. Du kan med fordel vælge et ur med en læderrem, der er lys. Det vil få din solbrune hud til at se endnu mørkere ud. Det er jo som regel noget, som vi alle sammen godt kan lide.

Er du ikke til læder, har du selvfølgelig også mulighed for at vælge et ur med en metalrem. Der er det en god ide at tænke over, hvilke metaller, som du synes, passer til sommeren. Det kan være et guld eller sølv lignende metal. Det er meget forskelligt, hvad man forbinder med sommer, og man kan argumentere for begge dele. Det kan for eksempel være, at du synes, at den gyldne rem minder om solen, eller at du bedre kan lide det mere afdæmpede sølv lignende materiale, der minder om havet på en helt stille sommeraften.