Fødselsdag, bryllup eller bare en spontan fest – livet er fyldt med festlige begivenheder, som kræver en præsentabel påklædning. Her går det bare ikke at have en langærmet trøje og et par slidte cowboybukser på – nej, det er enten skjorte eller jakkesæt samt kjole til kvinderne. Vil du gerne skinne om kap med solen, skal du naturligvis investere i nogle af de mere anerkendte brands. I dette blogindlæg kommer jeg med en række anbefalinger af velrenommerede mærker, der i årevis har iklædt stilfulde kvinder og mænd kvalitetstøj. Du kan finde alle mærker nedenfor på hjemmesiden FLOT.nu, som i øvrigt også har en butik i Næstved.

Elegante og moderne Mulberry

Det engelske mærke Mulberry har i årtier været kendt for deres flotte og meget eksklusive tasker, som står højt på enhver modebevidst kvindes ønskeliste verden over. Taskerne fås i et helt unikt design, der tiltaler den minimalistiske og innovative kvinde med styr på sin personlige stil. Mulberry har dog også meget andet at byde på; herunder både punge, covers og kalendere – til både mænd og kvinder. Mulberry er på mange måder synonym med traditionelt engelsk håndværk, som er indbegrebet af kvalitet og omhyggelighed. Vil du gerne se godt ud til barnedåben eller sølvbrylluppet, kommer du meget langt med en smuk taske fra Mulberry, som kan benyttes til langt de fleste lejligheder – såvel festlig som hverdag.

En tysk klassiker – Hugo Boss

Hugo Boss laver både herre- og dametøj i et helt særligt design, der i mange år har været medvirkende til at sætte standarderne for, hvad man med rette kan forvente af mærketøj. Hugo Boss herretøj er især kendt for et meget maskulint, klassisk og autoritært udtryk, der passer perfekt til den ”rigtige mand”, som ikke er bleg for at vise, at han har styr på både sit liv og sine finanser. Damekollektionerne er snarere kendetegnet ved et moderne og stilfuldt udtryk, som i høj grad tilpasses modens tendenser. Hugo Boss er med andre ord et sikkert hit til hvilken som helst fest.

Max Mara – fransk design, italiensk stil

I disse år cementerer Danmark sin status som værende en af højborgene i Norden, når det kommer til mode, men vil man have den absolut bedste kvalitet i et helt enestående design, sværger mange stadigvæk til de franske og italienske designere, hvor fashion og evnen til at spotte nye trends nærmest løber i årene. Max Mara er bestemt ingen undtagelse til denne tendens. Brandet er en vidunderlig kombination af italiensk stil og fransk design, der har vist sig at være en opskrift på succes. Alt ved Max Mara er unikt – snittet, designet, motiverne og farver. Vælger du at alliere dig med dette geniale brand, vil du med garanti vække opsigt – den gode af slagsen. Max Mara er et friskt valg for kvinden, der hverken ønsker at gå med eller mod strømmen, men hellere på tværs.