Når børnene skal have nye sko, er det vigtigt, at det er nogle sko i en god kvalitet, nogle sko, der kan holde i mange år, samt at det er nogle sko, de kan have på hele dagen. Det vil altså sige, at skoene skal være lavet i et materiale, der kan holde til lidt af hvert. Det skal desuden have en god pasform, som kan tilpasse sig til den enkelte fod. Der findes mange gode mærker inden for børnesko, som kan udfylde disse krav. Et af disse mærker er Angulus. Sko fra Angulus er lavet af de allerbedste materialer, og skoene er lavet sådan, at sålen vil tilpasse sig efter den enkelte fod. Derfor kan børnene holde ud til at have skoene på i mange timer, uden at de vil komme til at føles ubehagelige. De fede Angulus sko til børn forhandles her.

Angulus – kvalitet og god pris

Det populære skomærke blev grundlagt allerede tilbage i 1904. Allerede fra starten var den højeste kvalitet, at skoen skulle sidde godt på foden og være god for foden at have på. I tiderne dengang var det populært at have meget spidse sko på, som ikke altid var så godt for foden. Dette ville Angulus gøre op med. De tilspidsede sko til børn skulle der gøres op med, og de skulle have et bedre alternativ. De tilspidsede sko var meget usunde for de små børnefødder, og de hæmmede tilmed for naturlig bevægelse. Fra 1904 og frem til 1928 prøvede Angulus ihærdigt at gøre op med traditionerne i skobranchen. I 1928 lykkedes det og Willy Madsen vendte op og ned på skobranchen.

Siden dengang er de bare blevet mere og mere populære. Tiderne er gået, og de er aldrig gået væk fra den originale tanke med at lave gode sko til børn. Igennem tiderne har man desuden været fokuseret på at lave sko i den bedste kvalitet og med det bedste italienske læder. Man har også lagt meget vægt på, at sålerne skal være gode og fleksible. Skoene er stadig meget populære i dag. De laves stadig ud fra de samme principper i forhold til materialer og udformning, men selve designet opdateres hele tiden, så man hele tiden er med på moden. Man får derfor en modebevidst sko, der er lavet i den bedste kvalitet og til en god pris.

Både glimmer og glitter

Sko til børn behøver ikke at være kedelige og grå. Mange børn elsker at gå i farverige sko med både glimmer og glitter. Mange af skoene fra Angulus er da også prydet med glimmer og glitter. De er dog stadig holdt i et helt klassisk design, så de ikke kommer til at fremstå som nogle sko, man bruger til udklædning. Skoene kan bruges både til hverdag og til fester, og det er en kæmpe fordel.

Ofte når man køber festsko, vil børnene ikke gå i dem, fordi de klemmer, da de aldrig har gået dem til. Hvis man blot bruger et par af børnenes hverdagssko, slipper man for det problem. Skoene kan altså bruges til både hverdag og fest. Mange af skoene er lavet med elastik i siderne, så børnene hurtigt kan få dem af og på. Der er desuden lavet i læder, som efter få ganges brug vil tilpasse sig barnets fod.