Der findes mange forskellige anledninger i løbet af året, hvor man kan give en gave. Uanset, om I har et forhold til hinanden, hvor I giver gaver til alle anledninger, eller kun til fødselsdage, så kan det godt være svært at finde en gave til ham.

Der er lejligheder som fødselsdage, julen, fars dag eller måske en konfirmation eller indflytning – og alle disse lejligheder kan være årsager til, at han skal have en gave fra dig. Der findes et utal af lette løsninger som gavekort, penge eller at få en anden til at vælge gaven. Der er dog også masser af gode muligheder for at købe en personlig gave til ham, som han helt bestemt får noget ud af, og som han ikke glemmer foreløbigt, f.eks. et par trådløse høretelefoner som han kan bruge hver dag.

Og det er jo det spændende ved at give gaver – at man kan gøre indtryk på dem, man forærer gaven til. Derfor bør du overveje at gå efter de mere personlige gaver, og hvis du mangler inspiration til guides i, hvilke gaver du kan vælge, så kan du eksempelvis læse meget mere her. På denne side finder du guides og råd til mange forskellige ting, blandt andet gavevalg til ham.

En personlig gave behøves ikke være materiel

Når man skal vælge en gave, så tænker de ofte i det materielle som et nyt stykke tøj eller en bog. Der er dog noget langt mere personligt at give noget, som han kan nyde en dag sammen med dig eller med en anden. Det kan være en oplevelsesgave som eksempelvis en cafétur eller noget med action i, som en tur i gocart. Når han bruger sådan en oplevelsesgave, så er der nemlig også forbundet en række minder til.

En oplevelsesgave vil nemlig udgøre en hel dag, der er speciel sammen med nogen, han holder af, samtidigt med, at det er noget, han vil kunne huske i lang tid. Og lige netop det med at have et godt minde med noget kan være en af de bedste gaver, man kan få.

Du kan altid finde en gave til ham

Det kan også være, at han er typen, der bare af natur ikke brydes sig om disse oplevelsesgaver. Er det tilfældet, kan du også finde et hav af eksempler på andre typer af personlige gaver, som du kan give ham.  Det kan være ting som et nyt ur eller et halstørklæde til ham, eller måske nogle fløjlsbukser.

Det er her, vi kommer mere over i det materielle, og her er der også rigeligt at vælge i mellem. Mænd er ofte meget afslappede med, hvad de ønsker sig, hvis de overhovedet ønsker sig noget. Derfor kan det både være rigtig svært at finde en gave, men det er samtidigt heller ikke noget, man skal være bekymret for. Hos de fleste mænd kan man skabe glæde med et lækkert stykke tøj, en bog han kan hygge sig med i længere tid eller måske noget praktisk, han kan bruge i hverdagen som en ny barbermaskine, en sauterpande eller lignende.