Det kan hurtigt blive uoverskueligt at skulle holde venindeaften, fordi der skal planlægges forud for at få tid til at lave maden. Ofte skal der startes på madlavningen allerede flere timer i forvejen, så maden kan nå at blive klar til, at veninderne træder ind i hjemmet. Samtidig skal du i den ellers travle hverdag også nå at få handlet ind til det store måltid, hvilket kan være udfordring nok i sig selv. Det behøver dog ikke være besværligt at få veninderne på besøg, for med takeaway slipper du for at stå flere timer i et køkken.

Mad til hele selskabet

Det kan tage flere timer at bikse den helt perfekte ret sammen til veninderne. Du behøver dog ikke at have stået i flere timer i køkkenet og knoklet med maden, for du kan klare aftensmaden med takeaway. Det er en super nem måde at få mad på bordet til venindeaftenen. Den tid du sparer på maden, kan du i stedet bruge på at gøre dig klar og pynte op i hjemmet.  

Udbringningsfirmaet Wolt leverer maden lige til døren, og du slipper derfor for selv at skulle hente maden. Du kan få bragt maden hjem til dig fra en lang række restauranter af, så der er noget for en hver smag. Med takeaway fra Wolt kan du få rabat, hvis det er første gang, du handler hos dem. Der er derfor ingen grund til at stresse over maden til venindeaftenen.

Når du bestiller mad udefra, slipper du for at stå med en stor portion mad, som dine veninder alligevel ikke kan lide. I vennekredsen er der forskellige typer af personligheder og smagsløg, og derfor er det ikke givet, at alle vil spise det samme. Ved at købe maden udefra kan hver af dine veninder bestemme, hvad de gerne vil have at spise. Hvis der er vegetarer i din vennekreds, slipper du desuden for at skulle lave en separat ret til dem. I stedet kan de nu vælge en vegetarisk menu fra en restaurant.

Du slipper desuden for at skulle handle ind, hvis du bestiller mad ude fra. Der er ofte kø i supermarkedet, fordi alle andre skal handle på samme tid som dig. Den tid du står i kø, kunne du have brugt på at gøre dig klar eller få hjemmet gjort i stand til besøg.

Mad til dagen derpå

Det kan være, at venindeaftenen var fyldt med lidt for meget vin, så nogle af gæsterne blev nødt til at overnatte ved dig. Dagen derpå har I måske lyst til en god omgang pomfritter og burgere fra McDonalds. Den gode nyhed er, at det faktisk er muligt at få bragt McDonalds maden hjem til dig, og at du kan få rabat på udbringningen.

Du slipper altså for at skulle ud ad døren, og du kan dermed ligge på sofaen sammen med dine veninder, hvor I kan komme jer efter en hyggelig aften med god vin og mad. Ofte kan et måltid mad fra McDonalds være det sidste, der lige redder dagen.