Har man længe gået med en drøm om familieforøgelse, men har døjet med udfordringer, kan det hurtigt blive en negativ og trist proces. Alle ønsker at kunne blive gravide uden at skulle støde på for mange udfordringer, men det er desværre ikke tilfældet for alle. Barnløshed rammer flere og flere kvinder og eksperter mener at tallet er stigende grundet at folk ikke ved bedre. Der er mange muligheder for at øge ens frugtbarhed, hvis man laver små ændringer i sin livsstil. I Danmark bliver 8-9% af børnene født med fertilitetsbehandling. Dette er på grund af ufrivillig barnløshed eller nedsat frugtbarhed hos både kvinden eller manden. Læs med i denne artikel og bliv inspireret omkring ens mulighed for at bevare roen, troen og overskuddet.

Kampen om at blive gravid, skal ikke slå dig ud af kurs!

Det kan være en indre personlig kamp hvis man har problemer med at blive gravid. Det kan være psykisk hårdt og drænende, hvis ens største ønske er at blive gravid og der intet sker. Det må ikke slå en ud af kurs, da hele oplevelsen dermed bliver negativ og ikke sjov at komme igennem.

Alle møder noget modstand i livet og hvis man ikke selv kan håndtere det bedst muligt, burde man overveje at få noget eksperthjælp. Får man udviklet en form for depression, angst for aldrig at kunne få børn eller lignende kan Mind CPH hjælpe dig med at komme igennem perioden. Mind CPH har mange års erfaring med skånsomt og effektivt at behandle depression med metakognitiv terapi.

Man kan også komme igennem et forløb med personlig udvikling, læs meget mere på Mindcph.dk.

Pas godt på din krop med en Body-SDS-behandling

Kroppen går igennem en hård proces både inden, under og efter graviditeten og det er vigtigt man husker at passe på den. Der er mange forskellige måder at passe på sin krop på. Det kan blandt andet være med sund daglig kost og en masse motion i løbet af ugens dage.

Derudover kan man vælge at få en Body-SDS-behandling i ny og næ. En Body-SDS-behandling er blevet en meget anerkendt behandlingsmetode, til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en sund krop. Den filosofi der ligger til grund er utrolig simpel; Alle livets mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen. Din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Lyder dette som noget du kunne have brug for? Så kan man læse meget mere på deres hjemmeside body-sds.dk. Deres hovedsæde ligger i København.

Få hjælp til at blive gravid, hvis udfordringerne bliver ved

Er man helt derude hvor man ikke kan få børn selv og dermed lider af barnløshed, er der heldigvis hjælp at hente. Der findes eksperter inden for fertilitetsområdet der kan hjælpe dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Hos Dansk Fertilitetsklinik som ligger på Frederiksberg i København tilbyder en behandling med IVF og insemination. Hos Dansk Fertilitetsklinik er de eksperter i behandling af barnløshed, med deres mange års erfaring. Der bliver født mere end 350 børn hver år, med deres hjælp. Deres behandling kan både udføres på heteroseksuelle par, lesbiske kvinder og singlekvinder.

De er den privatklinik i Danmark, som ender med at lægge færrest æg tilbage, målt på baggrund af de resultater som viser at en kvinde blive gravid.

Har du udfordringer med at blive gravid? Så kan du læse meget mere om Dansk Fertilitetsklinik på deres hjemmeside Danfert.dk.