Kenzo er et fransk fashion brand med hovedsæde i smukke Paris. Det blev grundlagt i 1970 af den japanske designer Kenzo Takada. I 1964 flyttede han fra en lille by i Japan til modens hovedsæde Paris. Her blev han hurtigt anerkendt for at kombinere traditionel asiatisk stil med europæisk mode.

I midten af 2000’erne fik Kenzo en sand genoplivning, da sweatshirts og T-shirts med de nu næsten ikoniske løvehoved pludselig blev spottet på al verdens fashionistaer verden over. Kenzo er et luksusbrand der sælger tøj, sko, tasker og accessories til både kvinder, mænd og børn. Priserne er i den høje ende, til gen gæld er kvaliteten og designet også derefter.

Her kan du købe tøj fra Kenzo

Kenzo clothing – et stort udvalg af det nyeste fashion. Mærket kan købes over store dele af verden efterhånden. Især på nettet, vil du blive præsenteret for et stort og velassorteret udvalg af tøj fra Kenzo. Lad dig friste af cool løvehoved T-shirts i pæne farver som grå, hvid, rød og sort. Tag et kig på smarte logo-sweatshirt i en bred farveskala og blandt andet en feminin lyserød nuance. Klæd dig pænt på i en nydelige Kenzo skjorte eller gennemfør dit outfit med en par seje sommersko eller et trendy cover til din mobil. Skal du til fest, så lad dig inspirere af de mange smukke Kenzo kjoler og toppe. Du kan endda blive strandklar i et par seje badeshorts og badesandaler fra Kenzo.

Sådan styler du dit nye tøj fra Kenzo

Hvis du først har forelsket dig i nogle items fra Kenzo og måske tilmed investeret i op til flere ting, så handler det blot om at style det mest hensigtsmæssigt. Tøj i luksusklassen fortjener nemlig, at være en del af et gennemført outfit. Hvis vi tager udgangspunkt i den klassiske sweatshirt med enten løvehoved eller logo, så kan man bruge den på flere forskellige måder. For et laid back og hverdags agtigt look, kan den bruges sammen med et par jeans og sneakers. Hvis du derimod går efter et pænere, mere elegant look, så match din Kenzo sweatshirt med en tætsiddende nederdel og støvletter.

Har du i stedet investeret i en Kenzo kjole, så er den naturligvis det oplagte valg til fest – gerne parret med stiletter, en clutch og prægende smykker. Men også den kan bruges til andre anledninger. Sæt håret op i en tilfældig knold, hop i dine yndlings sneakers og hiv em striktrøje over kjolen, så har du pludselig et look, der sagtens kan gå til en helt almindelig mandag på kontoret eller en dag i skolen.

Husk også, at alt ikke behøver at være luksus fra top til tå. Har du brugt penge på et par kvalitets badeshorts fra Kenzo, så kan resten af dit strand sæt sagtens bestå af et par billige klip klappere, en stråhat og en casual t-shirt.