Med sine usædvanlig smukke kystlinjer, middelalder slotte og betagende arkitektur har København i de seneste år tiltrukket et utal af danske såvel som udenlandske turister fra hele verdenen. Det er især mode elskere og shopping entusiaster som flokkes til København. De tømmer pungen på de veletablerede danske modermærker som er kendte for deres enkle og tidløse skandinaviske designs.

Forkæl dig selv med smykker fra Pernille Corydon

Blandt de mange fremtrædende danske designere er det værd at nævne smykkeindustriens perle Pernille Corydon. Hun har siden 2008 leveret nordisk elegance i et enkelt design, hvor man ikke har sparet på kvaliteten. Hendes kollektioner, lavet af nordiske naturmaterialer, er spækket med ringe, armbånd, halskæder og øreringe der med sit sublime og stilrene design appellerer til unge såvel som gamle smykkeelskere. Pernille Corydon er blevet et synonym for både det klassiske men også det innovative og vovede, når det kommer til tidløse smykker der vækker opsigt. Kontrasten der er til at finde i hendes kollektioner gør Pernille Corydons smykker til den oplagte gaveidé, der kan kombineres med alle stilarter. Derfor tøv ikke og spring ud i hendes smykkeunivers og lad dig forføre af den æstetiske dybde og stilistiske simplicitet, der oser af femininitet. Klik her og kom til udvalget af Pernille Cordon hvor alle kan være med.

Kombinér danske designsmykker med tøj fra Saint Tropez

Hvis du vil have det bedste af to verdener eller hvis smykker bare ikke gør det for dig, så hop over til Saint Tropez store udvalg af kjoler til enhver lejlighed. Som det store modeikon engang sagde: ”Livet er en fest, så klæd dig derefter”, så hvorfor ikke forkæle dig selv med en af de mange feminine kjoler som Saint Tropez kollektionen byder på? Deres designs findes i et utal af farver og mønstre, og er kendetegnet af høj kvalitet, den gode pasform og sæsonens nyeste tendenser. På den måde sikrer de at deres sortiment kan tilfredsstille en bred kundekreds, hvor kun din egen fantasi sætter grænser. Så uanset om du er til afslappende gåture, veninde brunch, vilde byture eller middagssammenkomster, så har Saint Tropez en kjole som dækker alle dine behov specielt designet til din stil og kropsform. Fremhæv dine ben i korte sommerkjoler, stop trafikken i en tætsiddende maxi-kjole, understreg din klassiske look med en sofistikeret skjortekjole eller klæd dig i en oversize kjole for en mere afslappet look. Du kan finde din nye kjole her .