Der findes utallige måder at dekorere og pynte sig selv på. Mange går med smykker, bruger forskellige former for makeup eller får lavet tatoveringer. En anden oplagt mulighed er at dekorere sine negle, og netop nail art er populært og oppe i tiden. Nail art er et større begreb, der dækker over diverse former for dekoration og pynt af sine negle. Som med så mange andre former for dekoration, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du er en kreativ type, eller bare gerne vil gøre lidt ekstra ud af dine negle, så bør du helt sikkert sætte dig mere ind i nail art.

De fleste af os kender til neglelak. Det er nok den mest normale og basale form for dekoration af neglene. Du kan bruge neglelak på neglene både på hænder og fødder, selvom det i et land som Danmark nok mest er dine hænder, du kommer til at vise frem. Inden for neglelak har du de klassiske mærker som f.eks. Essie Neglelak. Essie har et bredt udvalg af farver, og der kommer hele tiden nye til. Hvis du er helt ny inden for nail art, så er neglelak et godt sted at starte.

Mange muligheder for kreativitet

Hvis du allerede er bekendt med neglelak og er klar til at tage det næste skridt med dine negle, så kan du bevæge dig dybere ind i nail art-verdenen. Her vil du hurtigt opdage, at mulighederne er uendelige. Uanset hvilken stil du er til og hvilke farver og mønstre, du synes om, så vil der være noget for dig. Nail art tillader dig at være kreativ. Du har mulighed for at eksperimentere og afprøve nye kombinationer af pynt til dine negle. Hvis du klikker her kan du se et kæmpe udvalg af nail art.

Der er nok at kaste sig ud i selv for de mere erfarne negledekoratører. Nail art henvender sig altså til alle, som har lyst til at få fine negle. Det henvender sig til dig, som er vild med at tænke kreativt, og som gerne vil prøve noget nyt. Husk at nail art ikke nødvendigvis betyder masser af glimmer og farve. Du kan også holde det mere enkelt. Det er stadig nail art. Det er helt op til dig, hvor meget du vil gøre.

Nail art er for alle

Nail art er altså ikke forbeholdt visse personer. Alle der lyst, kan kaste sig ud i det. De mange muligheder betyder, at der vil være noget for alle, som gerne vil dekorere sine negle. Meget af det tilbehør, du kan købe, gør det også muligt at gøre din nail art individuel. Du kan blandt andet købe skabeloner og forme, hvor du selv skal udfylde med de farver og andre effekter, som du har lyst til. Det betyder, at du har mulighed for at skabe et design til enhver lejlighed, og hvis du bliver træt af det, kan du hurtigt lave ny nail art.