For tiden er Prima Donna det mest sælgende undertøjsmærke i Europa. De har specialiseret sig i bh’er til kvinder med store barme og skålstørrelserne går således fra c helt op til j. Primadonna – undertøj til den moderne kvinde. En catchline der er meget passende for undertøjsmærket. Deres vision er nemlig, at skabe undertøj som både er pænt og komfortabelt. Kvinder kommer i mange forskellige størrelser og former, og derfor bør der være lingere til enhver type. I mange år har storbarmede kvinder har svært ved at finde bh’er der både giver den rette støtte og som samtidig er pæne. Det ønsker Primadonna at lave om på, bh’er kan nemlig sagtens være både praktisk og pæne på én og samme tid. Så når du investerer i en Primadonna bh, så investerer du i komfort og kvalitet. Kollektionen tæller både bh’er, trusser, shapewear og korsetter i et væld af farver og materialer.

Sådan vælger du den rette bh

Op mod 75-80% af alle danske kvinder bruger en forkert bh størrelse, der slår en nyere stor undersøgelse fast. Det gælder desuden for kvinder med både små og store bryster. Selv sagt skal en bh være både pæn og samtidig rar at have på. Har man en meget stor barn, kræver det også en ordentlig støtte og en korrekt pasform – ellers kan det resultere i nakke og ryg problemer.

Læg derfor med fordelen din vej forbi en lingeri butik i nærheden af hvor du bor. Her kan det kyndige og professionelle personale måle dig nøje op og herefter vejelede dig til at finde den helt rette bh størrelse. Mange vil blive overrasket over at opdage, at de har brugt den forkerte størrelse i årevis. Den rette bh kan gøre underværker for din holdning og dit generelle velvære.

Her kan man købe Primadonna undertøj

Primadonna undertøj sælges over en stor del af Europa. Det forhandles både i fysiske butikker og på diverse webshops. Hvis du er helt sikker på din bh størrelse, så kan det være en stor fordel at shoppe lingeri online. Fordelen ved at handle på nettet er nemlig, at du kan shoppe på alle tider af døgnet. Modsat en fysisk butikker, holder en webshop aldrig lukket. I en travl hverdag, kan det for rigtig mange være svært at nu forbi butikkerne i deres respektive åbningstider. Når man shopper Primadonna undertøj via nettet, kan man sidder derhjemme og i ro og mag foran computeren, man kan tage sig god tid og kigge hele det store udvalg igennem. Desuden er priserne tit og ofte også skarpere på nettet, det skyldes den store og meget synlige konkurrence mellem de forskellige shops. Ydermere tilbyde langt de fleste webshops billig eller gratis fragt, hurtigt eller måske ligefrem dag til dag levering samt fri ombytning eller returnering. Så bliver det vist ikke meget lettere at shoppe efter nyt lingeri – enten til dig selv, eller til én du holder af.