Selvom du har former, bør du bestemt gøre noget ud af dig selv med accessories, så andre kan lægge mærke til dig. Nogle vil bare gerne gå og gemme sig væk i en sweater ovre i et hjørne og skjule deres overflødige kilo. Men er det særlig sjovt at leve dit liv på den måde? Med accessories kan du være med til at trække fokus væk fra deller og store lår og hen på steder, hvor du gerne vil have opmærksomhed. Vi giver dig her en guide til, hvordan du kan bruge accessories, når du har former.

Stort får dig ikke til at se større ud

Hvis du er bange for at gå med store ørenringe eller store halskæder, fordi du tror, at de vil få dig til at se stor ud, kan du godt tro om igen. De store smykker er nemlig med til at trække opmærksomheden til sig. Det kan for eksempel være til dine ører og dermed dit ansigt eller til din hals og dermed også udskæringen på din bluse. Det er en god måde til at få opmærksomhed på de ting, som du gerne vil have opmærksomhed for.

Et godt sted for dig at finde store smykker, er hos Julie Sandlau. Hun har et stort udvalg af forskellige smykker, og mange af dem passer rigtig godt til kvinder med former. Det gør, at du nemt kan finde smykker i den stil og i den størrelse, som du ønsker se mere her om dine muligheder.

Flot med et halstørklæde om halsen

Når det er lidt koldt, er det både rart og flot, at du har et farverigt halstørklæde om halsen. Det kan være med til at gøre, at du ikke fryser, selvom din arbejdsplads eller dit hjem måske er lidt småkoldt. Men når du har former, er det vigtigt, at du binder halstørklædet på den rigtige måde. Noget af det, der er med til at flytte fokus væk fra din mave, er din halsudskæring. Hvis du dækker den med et stort tørklæde, mister du hele den effekt.

Du skal derfor binde halstørklædet om selve halsen, men undgår, at det dækker for udskæringen. Hvis du gerne vil have, at noget af halstørklædet hænger ned, kan du for eksempel have enderne på halstørklædet til at hænge ned på hver side af udskæringen.

Hvis du leder efter en god kjole til dig med former, hvor der er en flot udskæring, er det en god ide for dig at følge linket her. Der kan du helt sikkert blive inspireret til at finde den rigtige kjole for dig.

Dine sko gør underværker for din figur

Det er også en god ide, at du tænker over, hvilke sko du går i. Det kan nemlig også være med til at gøre, at folk opfatter dig på en anden måde. For eksempel kan et par farverige sko være med til at trække opmærksomheden ned til dine fødder. Det kan gøre, at folk ikke fokuserer så meget på andre dele af dig.

Sko kan også være med til at give dig en mere rank holdning. Hvis du vælger nogle sko med en lille hæl på, kan det gøre, at du ikke synker lige så meget sammen i ryggen. Det er også med til at få dig til at se godt ud og ikke mindst slankere ud.