Står sommeren og ferie for døren, og vil du gerne have lidt ekstra selvtillid til at bære en badedragt? Så skal du ikke lede længere. Her får du tips og gode råd til, hvordan du får det godt i en badedragt, og hvordan du lærer at elske din krop. Det er nemmere, end du lige går og tror.

Slanker sort virkelig så meget, som de siger?

Hvis du har det lidt svært med din krop, så har du altid hørt, at sort slanker, og det kan også være derfor, at du har så meget sort tøj. Dog er det vigtigt at kigge på, hvad du rent faktisk synes er flot. Det er vigtigt, at du føler dig tilpas, fordi selvtillid og selvværd er meget vigtigere, end om den farve tøj, du har på, har en slankende effekt. Du vejer det, du vejer, og lige netop i dag kan du ikke gøre noget som helst ved det. Hvis du er ked af din vægt, kan du begynde at træne og spise sundt, og så kan din vægt falde i fremtiden, men lige nu kan du ikke gøre noget ved din vægt, andet end at acceptere den.

Så start dagen med at kigge dig selv i spejlet, og tak din krop. Fordi den er sund og rask, og fordi den sørger for, at du kan leve og have det godt. Det er jo vigtigere, end hvad du vejer, og om du har en delle eller ej. Lær at acceptere din krop, og så bliver du meget gladere i en badedragt.

Derfor skal en badedragt sidde til

Hvis du ikke har en badedragt og har brug for en til sommerens strandturer, så handler det om at finde lige præcis den badedragt, du vil føle dig allermest tilpas i. Du kan finde et kæmpe udvalg af alle de lækreste badedragter her, og du kan helt sikkert finde din kommende badedragt.

Hvis du ikke er vant til at gå i stramt tøj, så kan det godt være lidt underligt pludselig at skulle i en stram badedragt, men det er altså vigtigt, at den sidder til. På den måde holder den dellerne inde, og den sidder meget pænere. Så kig dig selv i spejlet med badedragten på, og acceptér og elsk synet, for du kan ikke gøre noget ved det. Så hvorfor ikke få en god oplevelse ud af det og bare nyde, at du har mulighed for at nyde solen i en badedragt?

Sådan lærer du at elske din krop

Det kan helt sikkert være svært at lære at elske sin krop, men det kræver øvelse lige som så meget andet. Det kræver, at du begynder at takke din krop og begynde at se andet end dine deller og din appelsinhud, for den er meget mere end bare det.

Begynd at tak din krop for, at du lever, at du kan gå, og at du har det godt. Hver morgen kan du takke din krop og elske din krop.