Når man har været i en parforhold i en længere periode, så kan det nemt blive det samme og det samme i soveværelset. I kender hinanden, og hvad I kan lide, og det at prøve noget nyt kan virke lidt skræmmende. Men det kan alligevel give lidt ekstra til forholdet at lave lidt ekstra spænding, når I er sammen.

Hvis du er single, så findes der også muligheder for dig, som ikke kan overskue en kæreste, som altid ”har hovedpine” og ikke har lyst aften eller aften.

Sexet undertøj

En måde at sætte lidt gang i et kedeligt sexliv på er at spice lidt op i undertøjet. Det kan være utrolig sexet at klæde sig ud, når man skal en tur i soveværelset. Faktisk så synes 99% af kvinder at deres mænd ser lækrere ud i en anden type undertøj end de normale boxershorts.

Det kan virke lidt mærkeligt, men at overraske din sexpartner med sexet undertøj kan helt sikkert blive et hit. Slip hæmningerne og så vil hun måske behandle dig som en konge i sengen.

Det værste der kan ske er, at hun er den ene procent, som vil synes det er en smule sjovt. Men så får I en god historie ud af det i stedet for.
Køb dit sexede undertøj på lovebuddy.dk.

Oralsex

Hvis du ikke allerede er fan af oralsex, så burde det være på tide, at du bliver det. Det kan virkelig få pigen i den syvende himmel. Hvis du begynder, så er du måske også selv heldig at få en tur.

Men selv under oralsex er det faktisk vigtigt at beskytte sig mod kønssygdomme. Nu tænker du sikkert, hvordan man lige beskytter sig imens man slikker.

En måde at beskytte sig på er med slikkelapper, uanset om du har fast partner eller skiftende. De er ligeså sikre som kondomer og en effektiv måde for dig og din sexpartner.

Det behøver heller ikke at være kedeligt at skulle beskytte sig. Du kan købe slikkelapper med smag, så sexlivet oveni købet også kan spices lidt op, nu hvor vi er i gang.
Du kan lære mere om slikkelapper her, så nydelse og beskyttelse kan ske på samme tid.

Sexdukke til singlerne

Som single kan det ens sexliv godt være lidt dødt og ensomt. Heldigvis findes der alternativer, som måske kan være noget for dig.

Sexdukker er blevet populært i se seneste år. På den måde får du en partner der aldrig siger ”nej”. Du kan både vælge et af de nyeste trends på markedet, nemlig dukke-bordeller. Du kan både få kvindelige og mandlige dukker. Så kan du få opfyldt dine fantasier med en dukke som er utrolig livagtig.
Du kan også selv købe en til hjemmet, hvor du selv kan vælge hvordan den skal se ud og hvilke egenskaber, som den skal have. Så kan du være sikker på at få opfyldt selv dine vildeste fantasier.
Lær mere om sexdukker på siden her, så er du sikker på ikke at få et ”nej”.