Som børnefamilie er der mange udgifter og det kan være svært at få enderne til at mødes, men ved at spare penge ganske få steder, kan der blive råd til alt det sjove.

Herunder finder du links og ideer til tre steder, hvor du kan spare, eller finde de sjove ting til rimelige priser.

Mobilabonnement

Ofte har vi en tendens til at overse de små ting, der kan spare os penge i hverdagen og har du en smartphone er mobilabonnementet en af de ting, der kan være mange penge at spare på.

Det kan være fristende bare at beholde det abonnement du har, fordi der virker uoverskueligt at skulle overskue alle de forskellige udbydere og priser. Heldigvis findes der sider på nettet, der har samlet en oversigt over de billigste og bedste mobilabonnementer, så du hurtigt og let kan danne dig et overblik og finde det abonnement, der passer bedst til dig.

Der er nemlig andre ting at tage hensyn til end bare prisen. Hvis du bruger telefonen primært til at gå på nettet, skal du være opmærksom på, hvor meget data abonnementet indeholder mens du, hvis du taler meget, skal være opmærksom på taletiden.

Vinreol

Nu til noget mere luksuriøst, der gør det sjovt at spare andre steder. Kan du lide et glas vin i ny og næ eller er du en mere seriøs samler?

Lige meget hvad, kan en vinreol gøre opbevaringen af dine flasker til en smuk og praktisk del af indretningen.

Det er ikke alle, der kan lide vin, men hvis du kan, er det en luksus at sætte dig med et godt glas om aftenen, når ungerne er puttet og din yndlingsserie kører på fjernsynet. Med en rustik vinreol, bliver der lidt mere luksus over den lille glæde i hverdagen.

Prismæssigt behøver det ikke at koste det store, for du finder let en skøn reol til under 500 kr og har du eller din mand diy blod i årerne, kan der let fremstilles både lækre og sjove vinreoler af ganske få materialer.

Babynest

Har du endnu ikke hørt om den populære babynest?

I løbet af de sidste 5 år, er babynesten blevet en ret fast del af det udstyr, der anbefales til en nyfødt – men hvorfor egentlig?

Kort sagt, fordi den er super praktisk og dejlig for den lille ny at ligge i.

Lidt længer forklaret er det en super mulighed for at spare penge på en masse dyrt udstyr, som lift til barnevognen, voksipose, sengerand, kravlegård og meget mere.

Det er en lille rede til baby, der består af en madras med bløde, høje kanter, så der skabes et hyggeligt og varmt sted til baby. Du kan bruge nesten både på sofaen, i barnevognen eller i sengen og helt op til 6 måneder.

Når du sparer på de faste udgifter, giver det plads i budgettet til det sjove – om det er en skøn reol til vinen eller en babynest i lækker kvalitet.