I takt med at folk bliver mere og mere velhavende, er det også blevet mere og mere almindeligt at gå mere op i indretning. Boligen er ikke længere bare et hjem, men er også en måde, man kan udtrykke sig selv på, præcis ligesom påklædning også er en måde at udtrykke sig. Dermed ser man også flere og flere ligheder mellem interiør og mode. For eksempel ser man, hvordan man kan bestemme typer ud fra, hvordan deres bolig ser ud. Samtidig ser man også, hvordan der kommer trends, præcis ligesom når man kigger på modeverdenen. På den måde ser man også, hvordan indretning bliver brugt til at vise sine holdninger til forskellige ting, og det er i virkeligheden også langt nemmere at udtrykke præferencer, holdninger såvel som ens æstetiske udtryk gennem indretning, da ens hjem i langt højere grad bliver en repræsentation af ens liv. Boligen bliver nemlig brugt som opbevaring af hele ens liv, og alt hvad der hører til her.

Der er ingen tvivl om, at man først og fremmest udtrykker sig, når man begynder at proppe ens hjem med de ting, som man har behov for at leve sit liv. Dog bliver det først rigtigt tydeligt, når man begynder at dekorere boligen med kunst og nipsting. En af de trends som særligt har været store i løbet af de sidste 10 år er byplakater. Storbyen spiller en enorm rolle i de flestes liv, og mange har en særlig tilknytning til en særlig by på grund af et liv de engang har levet eller lever i denne by. I danskernes tilfælde vil denne tilknytning til en storby oftest findes i København, og man ser også, hvordan flere og flere mennesker udsmykker deres bolig med Københavner plakater, for virkelig at vise deres kærlighed til denne storby.

Byplakater ændrer udtryk

En byplakat kan i indretningens verden på mange måder opfattes som et ’statement-piece’, ligesom man i modeverdenen mener, at jeans aldrig går af mode. Dermed er det ikke bare en forbigående trend, men noget langt mere bæredygtigt. Dog er det også med byplakaten, som det er med cowboybukserne, for de ændrer nemlig udtryk konstant, og forskellige typer af cowboybukser har storhedstider i forskellige tidsperioder. Dermed, ser man også hvordan der konstant kommer nye trends inden for byplakater. En af de seneste er, hvornår man i forbindelse med Københavner plakater arbejder med forskellige farvekombinationer, og nu kan en Københavner plakat fåes i over 10 farver, der er derfor noget til enhver smag.

Byplakater klæder alle rum

Der er mange fordele ved byplakater, først og fremmest er de tidsløse, som det allerede er nævnt. Derudover passer en byplakat i alle husets rum, og er på den måde også utrolig alsidig. Der er nemlig nogle rum, som man kan have svært ved at udsmykke, men en byplakat klæder badeværelset såvel som køkkenet. På samme tid er der også mulighed for at få mange forskellige typer af byplakater alt efter, hvilket rum det skal udsmykke.